maanantai 19. kesäkuuta 2017

Viikon tilanneraportti

Viikon blogitauko lusittu ja samalla keräilty lisää motivaatiota kirjoitteluun. Hirveästi ei ole tapahtunut, mutta sen verran kuitenkin, että kuulumisia on kerrottavaksi!


Perjantaina sain kovasti odotetun viestin. Mulle tarjottiin asuntoa talosta, josta olen odotellut asuntoa vapautuvaksi! Tietenkin sen päädyin ottamaan! Tänään käytiin illalla asuntoa katsomassa ja yllätys oli suuri, kun sisältä paljastuikin vastaremontoitu siisti ja nätti rivitaloasunto. Koolla se ei ole pilattu, neliöitä on 25, mutta pohjaratkaisu oli toimiva. Kaappitilaa on paljon, keittiö on sopivan kokoinen ja siellä on jääkaapin lisäksi myös pakastin, joka on iso plussa! Kymppäri oli tosi tilava ja siisti! Asunnon ikkuna on ihanasti metsään päin, eli ei tarvitse harmitella tylsää maisemaa! Oikea unelma-asunto!

Muuttamaan pääsen toivottavasti ensikuun puolivälissä. Muuttomatkaa ei onneksi ole kuin 500 metriä, sillä uusi asunto on samalla alueella, kuin äitini asunto, jossa nyt olen asunut. Kauppaan on ihan lyhyt matka ja bussit kulkee melkein vierestä! Kuinka sitä malttaakaan odottaa.
Melkein kaikki tavaratkin on jo olemassa. Tietenkin sänky ja työpöytä, joiden lisäksi olen hommannut Ikean Kallax-hyllykön ja siihen säilytyslaatikkoja. Astioita löytyy, kaksi paistinpannua ja kaikenlaista muuta pientä. Joitain juttuja tarvitsee vielä käydä hommaamassa.


Kanssani tulee muuttamaan tietenkin Bella ja Bitti sekä hiiret, toinen käärme ja Pallo-kissa. Päätimme äitini kanssa, että otan kokeeksi myös äitini Mimmi-kissan. Tällä hetkellä Pallolla ja Mimmillä on hieman huonot välit, mutta toivon että ne kahdestaan tulisivat toimeen paremmin. Mikään ei toki ole varmaan, mutta kokeilemallahan se selviää. Mimmi on kuitenkin mun perään melkein yhtä paljon, kuin Pallo, eikä koirien kanssa elo ole sille ongelma.

Kuvia asunnosta saatte heti kun avaimet käteen saan ensikuussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!